Storitve - KK Wellness & Spa

Pojdi na vsebino

Storitve

Storitve


Vabimo vas v  odličen ambient kjer se lahko sprostite v paru,  v družbi s prijatelji ali sami.  Na razpolago imamo 2 savni, masažni bazen za 4 do 5 oseb in 6 ležalnikov.


Klasična masaža 50 min


Klasična masaža je enostavna in zelo učinkovita tehnika.   Masaža izboljšuje splošno počutje – je zelo priljubljena tehnika za sprostitev in odpravljanje bolečin.
Klasična masaža 30 minut


Masaža posameznega dela telesa ali različne kombinacije, po želji stranke. Sproščujoča in regenerativna masaža, ki je med najbolj priljubljenimi, saj se posveča najbolj obremenjenim delom telesa, kot so razbolene in zakrčene mišice vratu, ramenskega obroča in hrbta.

Masaža s kokosovim oljem


Naravno kokosovo olje ima namreč ogromno pozitivnih učinkov na kožo, z globinskim vpijanjem kožo ukrepi, jo globinsko zdravi in lajša posledice prekomernega sončenja. Koža postane žametno mehka, gladka in elastična.Masaža s konopljinim oljem


Masaža z organski m oljem konoplje, komplekom CBD-ja in izvlečkom švicarskega bora nudi intenzivnoglobinsko nego pomirja pomaga pri celjenju in regenerciji kože.
Maderoterapija


To je tehnika s katero odpravljamo celulit in z posebnimi lesenimi pripomočki – valjčki preoblikujemo telo. Maderoterapija  je 100% naravna  tehnika, ki ne povzroča alergijskih reakcij na koži in je alternativa masaža.Trigger point terapija1

Trigger point terapija


Terapija imenovana tudi miofascialne prožilne točke je vrsta manualne tehnike, kjer v specifičnih točkah v mišici odpravljamo bolečine. Je tehnika pritiskanja na miofascialne prožilne točke, ki jo uporabljamo za zmanjšanje napetosti  in bolečine v mišicah. Večkrat slišimo ljudi, da imajo zategnjene mišice, vozle.


Individualne terapevtske vaje so prilagojene samo vam in vašemu poškodbenemu ali bolezenskemu stanju.


STORITVE                            O NAS                          TRGOVINA THULE
KONTAKT                             CENIK
NAROČANJE                        APARTMA

KK Turizem in Šport, Ksenija Kranjc S.p.
Cesta Borisa Kidriča 17
1410 Zagorje ob Savi, Slovenija
Telefon: 070 581 604
Izdelava spletne strani Franci Oven
Copyright ©2023 KK Wellness & spa / Vse pravice pridržane.
Nazaj na vsebino